Verzenden & retouren

Verzendkosten
Binnen Nederland worden alle bestellingen tot 30 kg voor een vast bedrag van € 6,75 verstuurd met PostNL.

Verzendkosten buitenland
Voor andere landen dan Nederland gelden andere tarieven.

Tariefwijzer (PostNL)
Flow Your Time hanteert de tarieven van pakketpost in binnen en buitenland volgens de Tariefwijzer van PostNL.

Vrachtkosten
Voor artikelen boven de 30 kg die niet met een postverzending meekunnen neemt onze vrachtvervoerder contact met je op om de afleverdatum vast te stellen. De door jou bestelde artikelen worden tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd. De samenstelling van de bestelling bepaalt de hoogte van de vrachtkosten. De vrachtkosten voor Nederland bedragen minimaal € 35,00 en maximaal € 150,00 per zending. De actuele berekende bestelkosten worden bij het afronden van de bestelling uitgerekend en weergegeven. De vrachtkosten voor zendingen naar België bedragen minimaal € 85,00 en maximaal € 170,00.

Verzending na betaling
De bestelling wordt verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen. Wij verzenden niet op vrijdag.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
De bestelling wordt na ontvangst van de betaling binnen 2 werkdagen verzonden mits de artikelen op voorraad zijn. Verzending vindt plaats via PostNL. Je ontvangt een bevestiging met gegevens per e-mail als de bestelling door ons is verstuurd.

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen
Check je mapje “ongewenste e-mail”. Mocht het mailtje daar niet in zitten contoleer dan je profiel of wij de juiste gegevens ontvangen hebben. Mocht dit niet het geval zijn stuur dan een bericht via ons contactformulier.

Retouren
Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webshop geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst tenzij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten/bestellingen. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit. Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:

(1) Eerst per e-mail aangemeld via het contactformulier.
(2) Conform onze retourinstructies verzonden wordt.
(3) Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk).
(4) Binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 10 dagen na retourinstructie (stap 2) wordt teruggestuurd.

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen.
De retour en reeds gemaakte verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending wordt overgegaan tot het terugstorten van betaling. De reeds gemaakte verzendkosten worden in mindering gebracht van het terug te storten bedrag.